INFORMATION

Kirurgisk Klinik Frederikssund ligger i helt nye og top-moderne lokaler. Klinikken er indrettet specifikt til at fungere som kirurgisk klinik. Vi lægger stor vægt på at skabe trygge og professionelle rammer for de patienter, som kommer til undersøgelse og behandling i klinikken.
Det er vigtigt for os, at patienterne er velinformerede før og efter besøget i klinikken.

Viden og kvalitetssikring
Alle medarbejdere er fagligt kompetente inden for klinikkens arbejdsområde, og det høje faglige niveau i klinikken sikres løbende gennem efteruddannelse af medarbejderne.

Klinikken har kvalitetskontrol af hygiejnen og benytter udelukkende anerkendte procedurer til desinfektion af instrumenter og endoskoper.

Konsultation

Konsultation foregår kun efter aftale.

Henvisning til klinikken
Klinikken har overenskomst med den offentlige sygesikring.
Gruppe 1 sikrede patienter med henvisning fra egen læge behandles uden betaling.

Gruppe 2 sikrede patienter og patienter, der ønsker behandling uden henvisning, opkræves honorar – se prisliste.

Adgangsforhold til klinikken
Klinikken har handicapvenlige adgangsforhold, og overalt i klinikken er det muligt at komme rundt med kørestol. Der er elevator, rulletrappe og gangbro op til 1. sal, hvor klinikken er beliggende. Desuden kan man i bil køre op til parkeringsdæk 3, der fører direkte ind til klinikken.
 
Ventetid
Det er vigtigt for os, at man som patient hurtigt kan komme til undersøgelse og behandling i klinikken. Vi tilstræber derfor kortest mulig ventetid for konsultation, og klinikken er også åben for akutte henvendelser via egen læge.

Akkreditering og tilsynsrapport
Klinikken har i december 2014 været gennem det obligatoriske tilsyn fra Styrelsen for Patientsikkerhed uden anmærkninger – link til tilsynsrapport.

Klinikken er ligeledes i september 2016 blevet akkrediteret af IKAS uden anmærkninger – link til akkrediteringsrapport.

Patientsikkerhed
Patienter, der undersøges og behandles i klinikken, er omfattet af den offentlige patientforsikring eller af den lovpligtige “Patientforsikring for speciallægepraksis med virkning fra 1. september 2013”, som klinikken har tegnet.

Klinikkens personale har ansvarsforsikring.

Alle former for undersøgelse og behandling i klinikken følger anerkendte kliniske standarder.

Instrumenter renses og steriliseres efter højeste standard. Klinikken er tilmeldt ordning hos Statens Serum Institut med løbende kontrol af steriliserings processen.

Kirurgisk Klinik Frederikssund har certifikater fra Statens Serum Institut med godkendte sterilisations procedurer.

Skoper (kikkertslanger) renses og desinficeres ligeledes efter højeste standard og apparaturet hertil gennemgår foreskrevne serviceeftersyn.

Privatlivspolitik
Privatlivspolitik for patienter i Kirurgisk klinik Frederikssund kan downloades via dette link: Privatlivspolitik